(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajan sijaisuus, Martinlaakson päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Martinlaakson päiväkoti

Martinlaaksonpolku 7

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.05.2020Hei sinä innovatiivinen, kehitysmyönteinen, ja ammattitaitoinen lastenhoitaja. Tule mukaan joukkoomme työskentelemään uuteen, viime marraskuussa avattuun Martinlaakson päiväkotiin. Tutustu tästä.

Olemme kaikki vastuussa yhdessä laadukkaasta varhaiskasvatuksen toteuttamisesta päiväkodissamme. Päiväkotiin on luotu rakenteet, joiden avulla laadukasta pedagogiikkaa on helppo toteuttaa. Toimintamme perustuu  työparimalliin, jossa tulet työskentelemään yhdessä varhaiskasvatusopettajan kanssa.

Työyhteisössämme painotetaan ja kehitetään lasten osallisuutta, leikkiä, liikuntaa ja TVT:n innovatiivista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Olethan ennakkoluuloton, innokas ja sensitiivinen lastenhoitaja , jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Tämä sijaisuus on  esiopetusryhmässä, joka  on kielirikasteinen. Kielirikasteisuus tarkoittaa ryhmää, jossa lapsille tarjotaan englannin kielen alkeita, loruja ja lauluja ym. pientä englanniksi. 

Soita ja kysy lisää. Kerron mielelläni talostamme ja tulevasta ryhmästäsi. Kutsun sinut käymään, niin saat itse tavata tulevan työparisi ja tutustua samalla kauniiseen ja tilavaan uuteen taloomme.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Salonen Ritva

0401865521

ritva.salonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8:00-16:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.