(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitajan sijaisuus, Leppäkorven päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Leppäkorven päiväkoti

Korpikontiontie 3, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 30.10.2019 - 11.09.2020


Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, 

etsimme Leppäkorven päiväkotiin lastenhoitajan sijaista ajalle 30.10.2019 - 11.9.2020 


Pääset aloittamaan työsi esiopetusryhmässä, jossa toteutetaan englannin kielirikasteista esiopetustoimintaa. Teemme Leppäkorven koulun kanssa esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä. 

Etsimme sinua, joka olet osaava, työstäsi innostunut, positiivinen ja sensitiivinen varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka yhteistyössä tiimin kanssa suunnittelee ja toteuttaa toimintaa lasten mielenkiinnot ja osallisuuden huomioiden. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana osallistut ryhmän pedagogiikan suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Teet yhteistyötä tiimin, muun henkilöstön, vanhempien sekä varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet. Toimimme pienryhmissä ja lasten mielenkiinnon kohteet ja ideat vaikuttavat vahvasti toiminnan suunnitteluun. Pidämme tärkeänä vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä. 

Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja kehittäminen sekä positiivisen ilmapiirin ylläpitäminen ovat meille tärkeitä asioita.

Leppäkorven päiväkoti on viiden ryhmän päiväkoti, jossa tällä hetkellä on yksi 1-3 -vuotiaiden ryhmä ja kaksi 2-5-vuotiaiden ryhmää, yksi 3-5 -vuotiaiden sekä yksi esiopetusryhmä.

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella alueella lähellä metsää ja puistoalueita, jotka mahdollistavat monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen luonnossa. Bussipysäkeiltä ja Korson juna-asemalta on lyhyt kävelymatka päiväkotiimme.

Tervetuloa tuomaan omaa osaamistasi joukkoomme!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Kokemuksen päiväkotityöstä sekä kiinnostuksen esiopetukseen ja englannin kielen käyttämiseen rikastuttamaan esiopetusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Heinänen Heli

040 512 3822

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8.30 - 16.00

Hanne Ikonen, varajohtaja p. 043 8272157, klo 10.00 -14.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.