(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Isonmännyn työyksikkö; Isonmännyn päiväkoti

Isonmännyntie 16, 01690 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa huippu tiimiimme!

Etsimme energistä lastenhoitajaa Isonmännyn päiväkodin esiopetusryhmään, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle innostuneen työyhteisön, pientaloalueella sijaitsevan päiväkodin mukavat työskentelypuitteet.

Isonmännyn päiväkoti on viisiryhmäinen ja 15 kasvattajan osaava ja innostunut työyhteisö. Meillä kunnioitetaan lapsia ja toimitaan sekä suunnitellaan toimintaa yhdessä lasten kanssa. Vaalimme lasten kohtaamista, hetkiin heittäytymistä sekä leikkiä työskentelymenetelmänä.Työskentelemme yli tiimirajojen yhteen hiilen puhaltaen. 

Päiväkotimme sijaitsee Kivistö-Aviapolis alueella Ylästön pientaloalueella, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Ylästön alue tarjoaa erinomaiset retkeily- ja ulkoliikunta mahdollisuudet. Päiväkodin vieressä on pieni urheilukenttä ja alueella on myös useita leikkipuistoja. Kirjastoon pääseen bussilla ja kirjastoauto käy säännöllisesti päiväkodilla.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Innostuneen, lapsilähtöisen työskentelyasenteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvät leikkitaidot, taideaineiden, draaman, liikunnan tai musiikin erityisosaaminen on ehdotonta plussaa!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2119,31 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Granholm Soile

043-8269236

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 9-15, lomalla 20.-31.7.2019


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.