(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Simonkallion päiväkoti

Koivukyläntie 22, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Simonkallion päiväkotiin. 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen innokasta lastenhoitajaa. Uutta luova ja ammattitaitoinen työyhteisö odottaa sinua ja työpanostasi, pääset vaikuttamaan pedagogiikkaan ja toimimaan pienryhmäperiaatteiden mukaisesti. Arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä ja lapsilähtöistä työotetta. Positiivinen vuorovaikutus lasten ja aikuisten välillä on meille tärkeää.

Simonkalliossa on noin 140 lasta ja 30 työntekijää. Päiväkoti avattiin syyskuussa 2016 Koivukyläntielle, hyvin julkisten kulkuyhteyksien varrelle lähelle Simonkallion koulua. Urheilukenttä ja lähimetsät tuovat monia mahdollisuuksia aktiiviselle toiminnalle.

Päiväkodissamme on paljon tuentarpeisia lapsia inkluusion ja integraation periaatteiden mukaisesti. Yhteisen arjen jakaminen ja yhdessä toimiminen avartavat jokaisen lapsen elämännäkemystä ja lisäävät suvaitsevaisuutta. Lapset saavat hyviä valmiuksia toimia eri tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. 

Turvallinen kasvuympäristö muodostuu positiivisesta ilmapiiristä. Lasten, perheiden ja henkilökunnan yhteistyö mahdollistaa ympäristön, jossa voi yhdessä ihmetellä elämän suuria asioita. Toimimme pienryhmissä, joissa lapsen yksilöllisyys ja osallisuus toteutuvat. Koko päiväkoti toimii yhteisönä.

Teemme retkiä lähialueille ja hyödynnämme ympäristön monipuoliset liikkumisen mahdollisuudet.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Hyvät ICT-taidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Niittymäki Marika

0438259439

marika.niittymaki@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Essi Isoaho, essi.isoaho@vantaa.fi. arkisin klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.