(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Isonmännyn työyksikkö; Pakkalan päiväkoti

Hagelstamintie 3, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11.03.2019 tai sopimuksen mukaan - 30.06.2019Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa huippu tiimiimme!

Etsimme energistä lastenhoitajaa tammikuussa 2019 avautuneeseen Pakkalan päiväkotiin, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle innostuneen, uuden työyhteisön, pienen päiväkodin mukavat työskentelypuitteet sekä yhteistyömahdollisuudet alkuopetuksen kanssa.

Pakkalan päiväkoti on pieni 46 lapsen ja kahdeksan kasvattajan osaava ja innostunut työyhteisö. Meillä kunnioitetaan lapsia ja toimitaan sekä suunnitellaan toimintaa yhdessä lasten kanssa. Vaalimme lasten kohtaamista, hetkiin heittäytymistä sekä leikkiä työskentelymenetelmänä.Työskentelemme yli tiimirajojen yhteen hiilen puhaltaen. Päiväkotimme on auki klo 7:00-17:00 välisen ajan.

Päiväkotimme sijaitsee Kivistö-Aviapolis alueella Vantaan Kartanonkoskella, lähellä Jumbon kauppakeskusta sekä lentokenttää. Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät. Kartanonkosken alue tarjoaa erinomaiset retkeily- ja ulkoliikunta mahdollisuudet. Päiväkodin vieressä on kirjasto ja alueella on myös useita leikkipuistoja.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien/ lastenhoitajan tehtävän palkkoja ja palkat on nouseet 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Innostuneen, lapsilähtöisen työskentelyasenteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvät leikkitaidot, taideaineiden, draaman, liikunnan tai musiikin erityisosaaminen on ehdotonta plussaa!


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2119,31 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Päiväkodin johtaja Granholm Soile
043-8269236

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.