(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Leppäkorven päiväkoti

Korpikontiontie 3, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.03.2019 -


Haemme joukkoomme Leppäkorven päiväkotiin vakituiseen tehtävään lastenhoitajaa 4.3.2019 alkaen.

Etsimme sinua, joka olet osaava, innostunut ja positiivinen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Arvostamme kokemustasi ja kiinnostustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisestä ja pienryhmätoiminnasta, hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.

Sinulla on halua ja kykyä sitoutua Vantaan varhaiskasvatussuunnitelmaan sekä toimintayksikkömme yhteisiin tavoitteisiin. Sinulla on positiivinen ja innostunut työote. Olet joustava ja suhtaudut myönteisesti varhaiskasvatuksen arjen tilanteisiin. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi ja yksikkömme toimintaa.

Leppäkorven päiväkoti sijaitsee Korsossa hyvien liikenneyhteyksien päässä; juna-asemalta matkaa on 1 km. Yksikköömme kuuluu 5-ryhmäisen päiväkoti. Leppäkorpi on rauhallista omakotialuetta ja lähistöllä on loistavat ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet, joita hyödynnämme toiminnassamme. Teemme esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä Leppäkorven koulun kanssa ja esikoululaiset ruokailevat päivittäin koululla.

Meillä pidetään tärkeänä lapsen hyvää kohtelua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia ja leikki on tärkeä osa lapsen päivää. Toimintamme perustuu pienryhmätoimintaan. Sen tavoitteena on huomioida lasta yksilöllisesti ja tukea lapsen varhaista vuorovaikutusta.

Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja kehittäminen sekä positiivisen ilmapiirin ylläpitäminen ovat meille tärkeitä asioita. Kunta 10 tutkimuksen mukaan työpaikkamme ilmapiiri on vahva. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä yksikkömme varhaiskasvatukseen.

Kerromme mielellämme lisää työtehtävästäsi.

Linkki lisätietoihin

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2119,31 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Päiväkodin johtaja Heinänen Heli
040 5123822

heli.heinanen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9.00 - 16.00

Varajohtaja Taina Nevalainen

p. 043 8272160, klo 12.00 - 14.00

taina.nevalainen@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.