(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 07.01.2019 (päättyy 31.07.2019)
Hakuaika päättyy 19.12.2018 kello 16:00
Urheilupuiston toimintayksikkö, Lummetie 27a 01300 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1198-18

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen toteuttamaan laadukasta ja innostunutta kerhotoimintaa.

Vauhtiviikarit -kerhot toimivat osana Urheilupuiston toimintayksikköä Tikkurilan keskustan alueella. Keskeinen sijaintimme takaa helpot kulkuyhteydet sekä mahdollistaa monipuoliset oppimisympäristöt osana kerhon toimintaa. Vauhtiviikareiden -kerhossa lapset pääsevät tutustumaan eri liikuntalajeihin, leikkeihin sekä ryhmässä toimiseen kannustavassa ilmapiirissä. Toiminnassa näkyy huumori ja tekemisen ilo!

Lastenhoitajana toimit työparina lastentarhanopettajan kanssa ja vastaat omalta osaltasi monipuolisen ja liikunnallisen kerhon toiminnasta. Tässä tehtävässä työskentelet eri-ikäisten lasten kanssa ja pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Työ on tiivistä parityötä ja edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Toivomme hakijalta positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua sitoutua laadukkaan toiminnan kehittämiseen yhteistyössä kanssamme!

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 30h/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.