(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 18.12.2018  kello 16:00
Vapaalan päiväkoti, Vapaalanpolku 12 01650 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1196-18

Haemme iloista ja innokasta lastenhoitajaa reippaaseen kasvattajayhteisöön Vapaalan varhaiskasvatusyksikköön. Yksikköömme kuuluvat Vapaalan ja Nikkarin päiväkodit. Sijaintimme on mainio kulkuyhteyksiensä vuoksi. Vapaalan päiväkoti sijaitsee Myyrmäen ja Vihdintien välissä. Päiväkotimme on lähellä luontoa. Meillä on mahdollisuus retkeillä moninaisessa lähiluonnossa ja tutustua metsäretkillä ympäristöön. Liikuntamahdollisuudet ovat erittäin hyvät, sillä lähellä on mm. jäähalli, yleisurheilukenttä, Energia-areena, Rajatorpan kalliosuoja, Rajatorpan koulun sali ja koulun kentät kesällä ja talvella. Esiopetusikäiset tekevät tiivistä yhteistyötä koulun kanssa ja ruokailevat koululla päivittäin.

Työpaikka on 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä Vapaalan Ylätalossa. Toivomme sinun olevan motivoitunut, oma-aloitteinen, joustava ja innokas luomaan uutta. Työskentelemme aktiivisesti pienryhmissä ja käytämme monipuolisesti erilaisia oppimismenetelmiä. Pyrimme kehittämään oppimisympäristöä jatkuvasti. Saamme kevään aikana uuden hienon pihan remontin myötä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoja linkki.

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.