(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 21.11.2018  kello 16:00
Pähkinänsärkijän päiväkoti, Pähkinätie 2 01710 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1106-18

Etsimme lastenhoitajaa vakituiseen tehtävään Pähkinänsärkijän päiväkotiin 

Pähkinänsärkijän päiväkoti kuuluu yhdessä viereisten Pähkinärinteen päiväkodin ja ryhmäperhepäiväkoti Poppelin kanssa samaan toimintayksikköön.

Päiväkoti sijaitsee metsä- ja puistoalueen reunassa. Sijaintinsa puolesta lapsiryhmillä on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja ulkoiluun lähiympäristössä. Lisäksi läheinen ketoalue ja lähipuistot tarjoavat mukavia retkikohteita. Päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää viihtyisissä ja siisteissä tiloissa.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista, työhönsä sitoutunutta ja innostunutta. Autamme toisiamme ja arvostamme toistemme työtä. Teemme työtä hyvässä ilmapiirissä kivojen työkavereiden kanssa.

Työssämme pidämme tärkeänä turvallisen ja lämpöisen ilmapiirin luomista, lasta kunnioittavaa vuorovaikutusta ja luottamuksellista suhdetta lasten vanhempiin. Toimintamme lapsiryhmissä on monipuolista, leikille on aikaa ja tilaa joka päivä. Oppimisympäristöt muokkaamme yhdessä lasten kanssa heitä kiinnostaviksi. 

Uudelta työntekijältä toivomme varhaiskasvatuksen osaamista, innostusta ja sitoutuneisuutta tehdä työtä lasten ja perheiden kanssa. Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot; yhteistyö sujuu niin työkavereiden kuin lasten vanhempien kanssa. Olet halukas sitoutumaan yksikkömme toimintaan ja tavoitteisiin. 

Lähihoitajatutkinnon suorittaeiltat hakijalta, odotamme lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2089,31€/kk
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.