(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 26.11.2018
Hakuaika päättyy 15.11.2018  kello 16:00
Kannuskujan päiväkoti, Kannuskuja 5 01200 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Haetaan Kannuskujan päiväkotiin pienennettyyn ryhmään lastenhoitajaa vakituiseen työtehtävään. Kannuskujan päiväkoti sijaitsee Hakunilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilasta ja Helsingistä. Päiväkotimme lähellä on Sotungin hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Päiväkodissamme aloittaa pienennetty ryhmä, johon etsimme lastenhoitajaa. Pienennetty ryhmä toimii tukitoimena muutamille tehostettua tukea tarvitseville lapsille. Ryhmässä tulee työskentelemään lastentarhanopettaja sekä kaksi lastenhoitajaa. 

Toivomme hakijoilta aktiivista, kehittävää työotetta. Kokemus S2-opetuksesta ja kuvien käytöstä kommunikoinnin tukena on plussaa. 

Kannuskujan päiväkoti on mukana Kielitietoinen päiväkoti-hankkeessa. Samoin olemme mukana RimCircus-hankkeessa. 

Tervetuloa joukkoomme!

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.