(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 26.11.2018 (päättyy 30.06.2019)
Hakuaika päättyy 22.11.2018  kello 16:00
Metsolan päiväkoti, Metsolantie 7 01450 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1073-18

Haemme lastenhoitajaa sijaisuuteen Metsolanmäen päivähoitoyksikköön, Metsolan päiväkotiin Vantaan Korsoon. Yksikkö koostuu kahdesta päiväkodista, 2 tiimisestä Metsolasta sekä 4 tiimisestä Metsolanmäestä. 

Lastenhoitaja tulee työskentelemään 1-3-vuotiaiden Taikametsä-ryhmässä tai 2-5-vuotiaiden Vadelmarinne- ryhmässä. Ryhmä varmistuu työsuhteen alkaessa. Molemmissa ryhmissä on pätevät lastetarhanopettajat sekä lastenhoitajat. Vadelmarinteen ryhmässä työskentelee lisäksi ryhmäavustaja ja Taikametsässä oppisopimusopiskelija. 

Yksikkömme on monikulttuurinen, joten sinulta odotetaan avointa mieltä ja hyväksyvää asennetta erilaisuutta kohtaan. Suomi toisena kielenä osaamisesta on hyötyä. Käytämme paljon kuvatukea sekä tarvittaessa tukiviittomia.

Panostamme ammatilliseen työotteeseen sekä hyvään vuorovaikutukseen kaikkien kanssa. Lasten ja perheitten osallisuus, toimiva ja sensitiivinen perushoito, yhteistyö verkostojemme kanssa sekä hyvät arjen struktuurit mahdollistavat hyvän hoitopäivän lapsille. Leikki ja liikunta ovat tärkeässä osassa lasten hoitopäivän kulussa.

Päiväkodissamme on myös tehostettua tukea tarvitsevia lapsia sekä diabeetikoita, joten näistä erityisosaamisesta ja kokemuksista on hakijalle hyötyä.

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi: Diabetesosaamisen tai halun kouluttautua osaajaksi.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.