(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 15.11.2018  kello 16:00
Itä-Hakkilan toimintayksikkö, Keskustie 1-3 01260 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Lastenhoitajan vakituinen työsuhde Itä-Hakkilan toimintayksikössä 7.1.2019 alkaen 

Itä-Hakkilan toimintayksikkö aloitti toimintansa elokuussa 2016 uusissa tiloissa. Toimintayksikkömme koostuu kahdesta rakennuksesta ja yhdeksästä ryhmästä. Meillä on käytössä valoisa ja avara toiminta- ja oppimisympäristö. Hyödynnämme toiminnassamme aktiivisesti myös upeaa lähiluontoa. Työskentelemme pienryhmä- ja työpari -toimintaperiaatteella. Etsimme joukkoomme mukaan innokasta ja innovoivaa lastenhoitajaa.

Etsimme joukkoomme lastenhoitajaa, joka omaa positiivisen ja vahvuuspedagogiikkaan pohjautuvan työtavan. Olet joustava, innostava ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Koet kehittävän työtavan omaksesi. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa.

Tervetuloa joukkoomme!

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.