(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 19.11.2018 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 26.10.2018  kello 16:00
Martinlaakson päiväkoti, Martinlaakson polku 7 01620 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Martinlaakson päiväkoti sijaitsee keskellä urbaania Martinlaaksoa loistavien liikenneyhteyksien vieressä (kehärata ja bussiasema n. 300m) Oppimisympäristö on monipuolinen niin talossa sisällä, kuin ympäröivässä kaupungissa ja myös luonnossa.

Sinä innovatiivinen, kehitysmyönteinen, ja ammattitaitoinen lastenhoitaja. Tule mukaan joukkoomme perustamaan uutta Martinlaakson päiväkotia. Toimintamme perustuu uuteen lastenhoitajan ja lastentarhanopettajan työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari ja yhdessä he muodostavat kotiryhmän. 

Meillä painotetaan ja kehitetään lasten osallisuutta, leikkiä, liikuntaa ja TVT:n innovativista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Uudenlainen oppimisympäristö antaa mahdollisuuksia monenlaisen toiminnan toteuttamiseen pienryhmissä. 

Toivottavasti olet ennakkoluuloton, innokas ja sensitiivinen lähihoitaja, jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. 

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Ota yhteyttä, niin kutsun sinut haastatteluun. Sijaisuus kestää alustavasti toukokuun 2019 loppuun.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Työavain 3-1027-18