(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.11.2018
Hakuaika päättyy 18.10.2018  kello 16:00
Maauuninpolun päiväkoti, Maauuninpolku 1 01450 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Haemme Kiirunatien toimintayksikköön vakituiseen tehtävään lastenhoitajaa. Yksikköön kuuluvat Kiirunatien ja Maauuninpolun päiväkodit. Tehtävä alkaa Maauuninpolun päiväkodissa sisarusryhmässä.

Maauuninpolun päiväkodissa on neljä ryhmää. Päiväkodissa on viihtyisät tilat pienryhmähuoneineen. Pihalla on pieni puutarha.

Päiväkodin läheisyydessä on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Ympäristökasvatus ja kestävä kehitys ovat arkeamme. Olemme mukana Vihreä lippu- ohjelmassa.

Haemme työyhteisöömme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, tiimityöhön sitoutunutta, joustavaa ja arjen kehittämisestä kiinnostunutta lastenhoitajaa.


Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-1019-18