(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 05.11.2018 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 19.10.2018  kello 16:00
Vaskivuoren päiväkoti, Pyörrekuja 1 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Sinä innostunut, iloinen ja ammattitaitoinen lastenhoitaja. Tule mukaan uuteen joukkoomme perustamaan syksyllä valmistuvaa Vaskivuoren päiväkotia. Päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Myyrmäen alueella on paljon laajoja ja monipuolisia luontoalueita sekä hyviä kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksia. Vaskivuoren päiväkoti toimii kahdessa kerroksessa ja siellä on kymmenen ryhmää. Toimintamme perustuu uuteen lastentarhanopettajan ja lastenhoitajan työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari ja yhdessä he muodostavat kotiryhmän. Päiväkoti valmistuu syksyllä 2018, mutta toiminta on aloitettu Pyörrekujan päiväkodin tiloissa 1.8.2018. 

Lastenhoitajana sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä lasten huoltajien kanssa sekä tukea ja edistää lasten ja perheiden hyvinvointia. Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä kyvyn havainnoida lasta ryhmässä ja yksilönä. Lasten kanssa työskenneltäessä pitkäjänteisyys, rauhallisuus, sensitiivisyys ja kyky ymmärtävään ohjaukseen ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. 

Vaskivuoren päiväkodissa pääset toteuttamaan positiivista pedagogiikkaa, joka on koko päiväkodin yhteinen asia: hyväksyvä ja myönteinen ilmapiiri, joka keskittyy lapsen vahvuuksiin. Positiivisella pedagogiikalla saat auttaa lapsia huomaamaan omat vahvuutensa, annat lapsille uusia oppimisen kokemuksia, sekä itseluottamusta ja uskoa itseen. 

"Lähdetään rakentamaan yhdessä päiväkotia, jossa jokaisen lapsen on hyvä kasvaa, oppia, kokea osallisuutta ja ennen kaikkea kokea turvallinen olo. Annetaan jokaisen olla oma itsensä, ainutlaatuinen ja arvokas. Arvostetaan erilaisuutta ja huomataan toisemme; kiitetään, kannustetaan, kehutaan ja ollaan kavereita!"

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Työavain 3-1013-18