(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.10.2018 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 25.09.2018 kello 16:00
Illenpihan päiväkoti, Illenpiha 6 01520 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Lastenhoitajan tehtävä Illenpihan varhaiskasvatusyksikössä, Illenpihan päiväkodissa 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Yksikköön kuuluu kolme päiväkotia, avointa päivähoitoa, kaksi kerhoa sekä hoitoapupalvelupiste.

Olemme suuri ja innokas ja aktiivinen kehittäjäyksikkö Pakkalassa, Kartanonkosken alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tavoitteenamme on tehdä jokaiselle lapselle hyvä päivä positiivisella, hyvään suuntautuneella asenteella.

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi ammatillisen ja varhaiskasvatukseen sitoutuneen työotteen, mukautuvuutta nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Työavain 3-957-18