(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.10.2018 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 26.09.2018 kello 16:00
Simpukan päiväkoti, Apajakuja 1 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Haemme lastenhoitajaa iloiseen ja osaavaan joukkoomme alle 3-vuotiaiden ryhmään.

Simpukan päiväkoti sijaitsee Vantaalla, Myyrmäen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää, joista yksi on integroitu ryhmä. Päiväkodin lähiympäristössä on hyvät retkeilymahdollisuudet. Lähellä ovat niin luonto, kuin Myyrmäen lastenkulttuurikohteetkin. 

Lastenhoitajana vastaat lapsiryhmän lasten hoidosta ja kasvatuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Ryhmän lastentarhanopettajan johdolla osallistut lapsiryhmän pedagogiikan kehittämiseen. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin johtajalta. 

Toivomme sinulta sensitiivistä työskentelyotetta lasten kanssa sekä innokasta ja toimeen tarttuvaa työskentelytapaa tiimissä.

Päiväkodissamme on paljon osaamista kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta, S2-opetuksesta sekä kehityksen ja oppimisen tuen tarpeista. Jaamme osaamistamme ja tuemme työyhteisönä toisiamme. Olet tervetullut joukkoomme tuomaan omaa osaamistasi sekä oppimaan uutta!

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Työsuhde on määräaikainen, joten haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.
Laita siis hakemuksesi pian tai ole yhteydessä!

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 h /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Työavain 3-956-18