(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018
Kuusamoon rakentuu uusi Hirsipäiväkoti, joka avaa ovensa tammikuussa 2019. Luontopäiväkoti Otso on hirsirakenteinen päiväkoti, jossa on tilaa 84:lle lapselle.


Norlandia Päiväkodit etsii nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


LASTENHOITAJIA.

Odotamme hakijalta

- koulutus lähihoitaja tai muu vastaava
- kiinnostus luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun

Olethan luonteeltasi avoin, iloinen, energinen ja oma-aloitteinen. Omaat riittävästi rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita ja tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta päivähoidon työpaikkaa.

Tarjoamme sinulle

- liikuntasetelit 
- edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun
- yksityisen työterveyshuollon


Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta 


Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta. Toteutamme VASU-perusteista varhaiskasvatusta lasta ja perhettä yksilöllisesti huomioiden pedagogisesti ja laadukkaasti.

Norlandia Päiväkodeissa työtyytyväisyys on korkealla tasolla. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme mukana myös Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta! Syksyllä 2017 tehdyssä kyselyssä 82% työntekijöistä oli sitä mieltä, että Norlandia päiväkodit on ”todella hyvä työpaikka”. 
Yhteistyökumppanimme resursointiasioissa on Personalhuset Staffing Group.