(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja
Stella Kotipavelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Tule meille todelliseksi arjen auttajaksi - Lastenhoitajaksi perheisiin.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia lastenhoitajia perheisiin pääkaupunkiseudulle. Lastenhoitomme koostuu:

  • sairaan lapsen kotihoidosta, 
  • lastenhoidosta
  • lapsiperheiden kotipalvelun hoitotyöstä perheiden kotona.

Sairaan lapsen kotihoidossa hoidat asiakasyritystemme työntekijöiden lapsia heidän ollessaan sairaana mahdollistaen näin sen, että vanhemmat voivat mennä luottavaisin mielin töihin. Lastenhoitotyömme koostuu keikkaluonteisista tai pidempiaikaisista vakiovuoroista perheissä. Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, jonka tavoitteena on tukea perhettä arjessa selviytymisessä.

Kuten keikkaluonteisestä työstä tiedätkin, myös sinun työsi on luonteeltaan nopeatempoista, vaihtelevaa ja vaikeasti ennakoitavaa. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ja iltoihin. Mahdollisuus myös viikonlopputöihin.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta lastenhoidosta. Ammatillinen koulutus sen sijaan ei ole välttämätön sairaan lapsen kotihoidossa eikä lastenhoidossa. Lapsiperheiden kotipalvelun työskentelyn kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Kielitaidosta on sinulle rutkasti etua, samoin kuin kaikesta laulu-, leikki- tai muun luovan työn osaamisesta. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti. 

Lisätiedot:

Nina Pelkonen
Lastenhoidon palvelupäällikkö
050 555 8441
Tavoitat Ninan parhaiten arkisin klo 9-15 välillä.