Lastenhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Leppäkorven päiväkoti

Korpikontiontie 3, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2021 - 15.07.2021


Hei, sinä innostunut lastenhoitaja! 

Oletko etsinyt uusia haasteita kevään ajaksi, mutta et ole vielä löytänyt sitä omalta tuntuvaa paikkaa? Nyt olisi tarjolla loistava tilaisuus sijaisuuteen juuri sinulle loppukevään ajaksi Kissankulman tiimiin! Kissankulmassa on 21 lasta, lapset ovat iältään 3-5 vuotta. Kasvattajatiimissä on tällä hetkellä varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi lastenhoitajaa sekä avustaja. 

Etsimme motivoitunutta tiimityöntekijää, mutta samalla myös lapsille lämpöä ja kannustusta tarjoavaa lastenhoitajaa Leppäkorven päiväkotiin. Arvostamme psyykkisesti turvallista ja lämmintä toimintaympäristöä, jossa lapsi uskaltaa olla oma itsensä ja toimia itselleen luontaisella tavalla. Meillä kuunnellaan lasta, jotta hän kokee olevansa hyväksytty ja kuuluvansa päiväkodin yhteisöön. 

Kissankulma on yksi Leppäkorven viidestä ryhmästä. Meidän ryhmiemme tiivis pienryhmätoiminta tukee lapsen kuulluksi ja nähdyksi tulemista päivittäin. Kannustamme toisiamme,  opimme uutta yhdessä ja arvostamme avointa  vuorovaikutusta sekä henkilöstön että perheiden kanssa. Meillä on erittäin sitoutunut ja työhönsä motivoitunut henkilöstö, talo täynnä upeaa osaamista. Lastenhoitajien työajat sijoittuvat klo 5.55-17.30 välille, joten pystythän myös sinä sitoutumaan näihin työaikoihin?

Leppäkorven päiväkoti sijaitsee Leppäkorven pientaloalueella, Leppäkorven koulun ja hyvien ulkoilu-, liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksien vieressä.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus) Vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot, TE- toimiston työtön työnhakija.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

Vuorotteluvapaan sijaisen tulee täyttää ehdot: Työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuutta yhden päivän, ja ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa yhteensä vähintään 90 pv sijaisuutta edeltäneiden 14 kk aikana 

TAI:

Yksi päivä työttömyyttä välittömästi ennen sijaisuutta riittää, jos sijainen on alle 30-vuotias vuoden sisällä ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai sijainen on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Sijainen ei voi olla päätoiminen opiskelija

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2166,61 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Keula-Ahlroos Mari

0405123822

mari.keula-ahlroos@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9-15 (ei vkolla 8)

Varajohtaja Hanne Ikonen hanne.ikonen@vantaa.fi puh: 0438272157

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422517
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Sijaisuus
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa