(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 02.01.2019 (päättyy 30.06.2019)
Hakuaika päättyy 19.10.2018  kello 16:00
Leinelän päiväkoti, Metsäkeijunkuja 2 01360 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Haemme vuorotteluvapaasijaista lastenhoitajan tehtävään. Ehdot ovat seuraavat; hakijan on oltava työtön työnhakija, joko alle 30- vuotias äskettäin tutkinnon suorittanut tai vuodenvaihteeseen valmistuva lastenhoitaja tai alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias lastenhoitaja.

Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua työloman sijaisuutena vuoden loppuun.

Leinelän päiväkoti on 7-ryhmäinen päiväkoti, joka aloitti toimintansa 17.1.2011 uudella Leinelän asuinalueella. 

Lastenhoitajan tehtävä on lapsiryhmässä Kaarnapuuhiset, jossa on 1 - 4 vuotiaita lapsia. 

Toimimme tarkoituksenmukaisissa pienryhmissä niin, että lapsella on vuorollaan oikeus olla jokaisen kasvattajan kanssa. Näin kasvattaja toimii sitoutuneesti monipuolista toimintaa toteuttaen. Heittäydymme mielikuvituksen maailmaan, talon yhteisenä teemana on "Vahvat varikset", vahvuusvaris löytää jokaisen lapsen vahvuudet ja voimme kehittää omia vahvuuksiamme. Pienempien lasten kanssa on paljon syliä, aikaa ja jokaisella lapsella kokonainen hyvä päivä. Isommat lapset taas oppivat toisiltaan aikuisen ohjauksessa.
Olemme työyhteisö, jossa jokaisella on sekä oikeus että velvollisuus tuoda omat ajatuksensa ja ehdotuksensa toisten tietoisuuteen. Lisäksi pidämme tärkeänä pieniä kestävän kehityksen tekoja päivittäin.

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi). 

Työavain 3-970-18