(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Vallinojan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Vallinojan päiväkoti

Variskuja 2, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 21.01.2019 tai sopimuksen mukaan -


Etsimme nyt Vallinojan päiväkotiin koulutuksen omaavaa lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lastenhoitajan tehtävä sijoittuu työsuhteen alussa pienennettyyn ryhmään. Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää, joista yksi ryhmä on pienennetty. Meillä on erinomaiset liikuntatilat, niin ulkona kuin sisälläkin. Päiväkodistamme löytyy iso liikuntasali ja kiipeilyseinä, lisäksi pihaamme ympäröi metsä, jossa retkeilemme usein. Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella alueella luonnon helmassa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä sensitiivistä työotetta.

Jos olet etsimämme iloinen, joustava ja huumorintajuinen kasvattaja, ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Me Vantaan varhaiskasvatuksessa työskentelevät arvostamme lasta ja perhettä ja meillä on asennetta tehdä asioita uudella tavalla. Työyhteisöjämme kannustetaan ja tuetaan uudistumaan lapsiperheiden muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Kunta 10-tutkimuksissa olemme toistuvasti pärjänneet erinomaisesti – henkilöstömme kokee työnsä mielekkääksi ja luottaa työnantajaansa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Päiväkodin johtaja Takkinen Hanna
040 703 68 44

hanna.takkinen@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.