(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Stella Kotipalvelut Oy, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia.

Tule meille todelliseksi "arjen auttajaksi" - Lastenhoitajaksemme sairaan lapsen kotihoitoon!

Lastenhoitajanamme hoidat asiakasyritystemme työntekijöiden lapsia heidän ollessaan sairaana mahdollistaen näin sen, että vanhemmat voivat mennä luottavaisin mielin töihin. Kuten keikkaluonteisesta työstä tiedätkin, myös sinun työsi on luonteeltaan nopeatempoista, vaihtelevaa ja vaikeasti ennakoitavaa. Työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin (klo 7.00 - 18.00 välille) ja hoitojaksot vaihtelevat pituudeltaan yhdestä neljään päivään. Työvuoron pituus vaihtelee 7,5 - 10 tunnin välillä. Tehtävään perehdytetään. Palkka 10,46€/h - 14,38€/h riippuen kokemuksesta ja koulutuksesta.

Työsuhde solmitaan StaffPoint Oy:n ja työntekijän välille ja työt alkavat sovitusti perehdytyksen jälkeen.


Edellytämme sinulta

Aiempaa työkokemusta lastenhoidosta (myös esim. au-pair työskentely on soveltuva tausta), ammatillinen koulutus ei ole välttämätön.
Täysi-ikäisyyttä
Nuhteetonta taustaa (tehtävään valittuja pyydetään toimittamaan rikostaustaote)
Mahdollisuutta työskennellä vähintään 1-3 vuoroa viikossa.
Suomen kielen taitoa


Arvostamme

Muuta kielitaitoa kuin suomi.
Laulu-, leikki- tai muu luovan työn osaamista.


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemus internetsivuillamme osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä siihen CV. Valituille hakijoille tulemme lähettämään videohaastattelukutsun.


Lisätietoja

Tommi Hautamäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI
020 7206 358
tommi.hautamaki@staffpoint.fi