(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, sijaisuus, Nikinmäen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Nikinmäen päiväkoti

Perhotie 27, 01490 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2021 - 26.10.2021


Nikinmäen päiväkoti on Korso-Koivukylässä Vantaan Pohjoisella palvelualueella.

Päiväkotimme sijaitsee pientaloalueella hyvien ulkoilumaastojen keskellä. Lähellä ovat ulkokentät, metsät sekä leikkipuistot, joihin oppimisympäristömme laajenevat piha-alueeltamme.

Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää ja koulu on samassa pihapiirissä, joten yhteistyömme koulun kanssa on luontevaa. Osa talon lapsista ruokailee koulun ruokasalissa ja jaamme yhteiset liikuntatilat koulun kanssa.

Lastenhoitajan sijaisuus on ainakin aluksi talomme 5-6 -vuotiaiden ryhmässä, mutta talossamme kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten. Tämä ryhmä toimii kahdessa eri tilassa ja lapset ovat neljässä pienryhmässä.

Meille tärkeää on jokaisen lapsen kuuleminen, yksilöllinen kohtaaminen, lasta kunnioittava puhetapa, kehu, kannustus ja kiitos. Aikuisen sylissä lapsen on mahdollista saada lohdutusta, jakaa ilot ja surut. Ilmapiiri meillä on oppimiseen kannustava ja salliva turvallisten rajojen sisällä. Aikuinen on meillä vastuussa hyvän ilmapiirin luomisesta – kuunteleva, sensitiivinen ja aidosti läsnä oleva aikuinen varmistaa turvallisen ja myönteisen ilmapiirin syntymisen. Lasten vahvuuksien tunnistaminen on työssä tärkeää. Iloitsemme lasten kanssa yhdessä onnistumisista. Talomme toimintatapoihin kuuluu, että kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten. Pienryhmätoiminta on vakiintunut käytäntö talossamme ja eri ryhmät tekevät yhteistyötä yli ryhmärajojen.

Me tarjoamme aktiivisen, ammatillisen ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneen työyhteisön, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on ollut vähäistä. Pitkäkestoisten leikkien, liikunnan ilon ja satujen kautta, lasta ja perheitä kuunnellen, haluamme tehdä jokaisen lapsen päivästä hyvän päivän.

Me odotamme sinulta arvostavaa ja lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin ja heidän vanhempiinsa sekä työkavereihin, ammatillisuutta ja yhteisvastuullista työotetta.

Hyvät vuorovaikutustaidot, innokkuus, joustavuus ja työhön sitoutuminen luetaan sinulle eduksi.

Jos tunnistat itsesi ja työtapasi yllä olevasta, tule innostumaan työstäsi ja lumoutumaan lapsista yhdessä meidän kanssamme Nikinmäen päiväkotiin!

Huomioimme haussa vuodenvaihteessa valmistuvat hakijat.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kanerva Sanna

0503042114

sanna.kanerva@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.