(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Rautpihan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Rautpihan päiväkoti

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2019 - 20.06.2019


Etsimme Rautpihan päiväkodin uuteen perustettavaan kahdeksan paikkaiseen pienten, alle 3 -vuotiaiden lasten ryhmään sensitiivistä ja ammattitaitoista lastenhoitajaa. Työparinasi työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja. Rautpihan päiväkoti on eri kulttuurien kohtaamispaikka, joka tarjoaa varhaiskasvatusta kansainvälisessä hengessä.

Rautpihan toimintayksikkö on palvelukokonaisuus, johon kuuluvat päiväkodin kolmen muun lapsiryhmän lisäksi samassa rakennuksessa sijaitseva avoin päiväkoti sekä pienen matkan päässä sijaitseva Rautpihan kerho.

Uuden ryhmän myötä tarjoamme lapsille kasvupolun pienestä aina esiopetusikään asti. Rautpihan päiväkoti on hyvin resursoitu monen ammattiosaajan kokonaisuus. Rautpihassa on relto (resursoitu varhaiskasvatuksen erityisopettaja), kota (koulutuksellisen tasa-arvon varhaiskasvatuksen opettaja) sekä kot (kasvun ja tuen oppimisen lastenhoitaja) sekä ryhmäavustajia.


Panostamme toiminnassamme myönteiseen ja arvostavaan kohtaamiseen, joka näkyy vahvasti positiiviseen kannustamiseen painottuvana pedagogiikkana. Rautpihan yhteisö kehittää jatkuvasti toimintaa palvellakseen perheitään parhaalla mahdollisella tavalla.

Rautpihan päiväkoti sijaitsee Vantaalla, Koivukylän keskustassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.


Päiväkodissamme on paljon osaamista kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta, S2-opetuksesta sekä kehityksen ja oppimisen tuen tarpeista.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös ilman koulutusta olevat sensitiiviset kasvatusalalta kokemusta omaavat hakijat. Työsuhde on määräaikainen alkaen 1.4.2019 ja päättyen 20.6.2019.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Melanie Kuparinen, päiväkodin johtaja

040 586 3603

melanie.kuparinen(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9.00- 16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.