(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Peltolan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Peltolan päiväkoti

Lummetie 27 c 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.01.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan - 


Oletko innostuva, kehittämismyönteinen ja hyvät tiimitaidot omaava varhaiskasvatuksen lastenhoitaja? Peltolan päiväkoti etsii lastenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään. Ryhmässä on 14 lasta ja työparina varhaiskasvatuksen opettaja. Ryhmä toimii osana päätyä, jossa on kolme kahden kasvattajan pienryhmää. 

Peltolan päiväkoti on neljä vuotta toiminut päiväkoti, jossa on kokeiltu ja kehitetty erityyppisiä varhaiskasvatuksen muotoja. Kasvattajia päiväkodissa on 18 ja lapsia n. 110, iältään 1-6-vuotiaita. Päiväkoti sijaitsee hyvällä paikalla, aivan Tikkurilan urheilupuiston vieressä ja hyödynnämme toiminnassamme paljon ympäristön tarjoamia loistavia liikunta-, retkeily- sekä kulttuurimahdollisuuksia.

Meille tärkeää on lapsen ja vanhempien kohtaaminen, vuorovaikutuksen rakentuminen ja panostamme lapsilähtöiseen ja sensitiiviseen sekä monipuoliseen varhaiskasvatukseen. Tavoitteenamme on luoda jokaiselle lapselle turvallinen ja iloinen päivä. Otamme lapsen yksilölliset tarpeet ja vahvuudet huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme.

Työyhteisössämme haluamme luoda yhteisöllisen, rennon ja työhön sitoutuneen ilmapiirin, jossa jokaisen vahvuudet pääsevät käyttöön ja osaamista jaetaan. Työyhteisössämme on sekä vastavalmistuneita että pitkään alalla olleita työntekijöitä ja tämä on päiväkotimme yksi suuri rikkaus.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja laita hakemus, niin pääsemme tutustumaan sinuun ja kertomaan lisää.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Pekkola Suvi

0503124574

suvi.pekkola@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.