(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Peltolan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Peltolan päiväkoti

Lummetie 27 c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.03 - 31.05.2020


Haemme osaavaan joukkoomme Peltolan päiväkotiin innokasta, sitoutuneella työotteella varustettua lastenhoitajaa 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkotimme kuuluu Simonmetsän toimintayksikköön ja Peltolan päiväkoti on ollut toiminnassa 4 vuotta. Toiminnassamme haluamme korostaa ja kehittää jatkuvasti  lämmintä vuorovaikutusta ja kohtaamista sekä lasta osallistavaa toiminnan suunnittelua ja toteuttamista. Työyhteisössä haluamme hyödyntää jokaisen vahvuutta ja osaamista, sekä korostaa avoimuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Peltolan päiväkodin ympäristö tarjoaa laajat mahdollisuudet monenlaiseen ulkoiluun ja liikuntaan, sekä retkeilyyn. Jokainen ryyhmä laajentaakin viikoittain oppimisympäristöään niin jäähallille, urheilutalolle, lähipuistoihin ja metsiin.

Odotamme sinulta avointa ja innokasta sekä sitoutunutta suhtautumista työhön. Olet valmis oppimaan uutta ja heittäytymään lasten ihmeelliseen maailmaan.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: kvtes

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: koeaika on puolet määräaikaisen työsuhteen kestoajasta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Koski Mari

0503124574

mari.koski@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Suvi Pekkola, varajohtaja puh. 043-8272100, tavoitettavissa arkisin klo 9-14

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.