(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja päiväkotiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Tuletko hyvin toimeen lasten kanssa? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen?

Haemme nyt keikkailevia LASTENHOITAJIA Tampereelle ja lähialueille.

Työtä tehdään keikkaluontoisesti yksityisessä päiväkotiketjussa Norlandia Päiväkodit Oy:ssä. Tarjoamme sinulle työvuoroja turvallisessa päiväkotiympäristössä, ja pystyt itse valitsemaan, missä, milloin ja kuinka paljon haluat töitä tehdä. 

Toivomme sinulta mielellään aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja alan koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa arkipäivän tilanteissa. Toivomme sinulta myös iloista ja positiivista asennetta lasten parissa sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme rikostaustaotetta tai valmiutta hankkia sellainen ennen työn aloittamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yksityisissä päiväkodeissa, joissa lapsiin keskitytään pienryhmissä – lasta kuunnellaan ja hänestä välitetään. Muistathan myös, että keikkatyö on oiva tapa näyttää osaamisesi ja löytää myös vakituinen työpaikka! Halutessasi voit saada työtarjouksia myös Akaasta.

Täytä hakemuksesi viimeistään 11.8.2019. Lisätietoja osoitteessa www.personalhuset.fi.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/