(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja Pähkinärinteen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Pähkinärinteen toimintayksikkö

Pähkinätie 12, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa päiväkotiimme!

Etsimme lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävään valittu henkilö pystyy vaikuttamaan minkä ikäisten lasten ryhmässä hän tulee työskentelemään.

Pähkinärinteen päiväkoti kuuluu yhdessä viereisten Pähkinänsärkijän päiväkodin ja ryhmäperhepäiväkoti Poppelin kanssa samaan toimintayksikköön.
Päiväkoti sijaitsee metsä- ja puistoalueen reunassa. Sijaintinsa puolesta lapsiryhmillä on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja ulkoiluun lähiympäristössä. Lisäksi läheinen ketoalue ja lähipuistot tarjoavat mukavia retkikohteita. 

Päiväkodissa toimii neljä lapsiryhmää viihtyisissä ja siisteissä tiloissa. Päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä, lähellä on useita bussipysäkkejä ja monia eri bussilinjoja kulkee lähellä.


 Henkilökuntamme on ammattitaitoista, työhönsä sitoutunutta ja innostunutta.  Autamme toisiamme ja arvostamme toistemme työtä. Teemme työtä hyvässä ilmapiirissä kivojen työkavereiden kanssa.
 

Työssämme pidämme tärkeänä turvallisen ja lämpöisen ilmapiirin luomista, lasta kunnioittavaa vuorovaikutusta ja luottamuksellista suhdetta lasten vanhempiin. Toimintamme lapsiryhmissä on monipuolista ja toimimme pääsääntöisesti pienryhmissä.  Leikille on aikaa ja tilaa joka päivä. Oppimisympäristöt muokkaamme yhdessä lasten kanssa heitä kiinnostaviksi.
 
Lähihoitajatutkinnon suorittaeiltat hakijalta, odotamme lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.
 
Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Uudelta työntekijältä toivomme varhaiskasvatuksen osaamista, innostusta ja sitoutuneisuutta tehdä työtä lasten ja perheiden kanssa. Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot; yhteistyö sujuu niin työkavereiden kuin lasten vanhempien kanssa. Olet halukas sitoutumaan yksikkömme toimintaan ja tavoitteisiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Heikkilä Marita

0503026472

marita.heikkila@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.