(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Pähkinänsärkijän päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Pähkinänsärkijän päiväkoti

Pähkinätie 2, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2020Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa tiimiimme!

 Etsimme lastenhoitajaa  Pähkinänsärkijän päiväkotiin alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään.
 
Pähkinänsärkijän päiväkoti kuuluu yhdessä viereisten Pähkinärinteen päiväkodin ja ryhmäperhepäiväkoti Poppelin kanssa samaan toimintayksikköön.
 
Päiväkoti sijaitsee metsä- ja puistoalueen reunassa. Sijaintinsa puolesta lapsiryhmillä on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja ulkoiluun lähiympäristössä. Lisäksi läheinen ketoalue ja lähipuistot tarjoavat mukavia retkikohteita. Päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää viihtyisissä ja siisteissä tiloissa. Kulkuyhteydet päiväkotiin ovat hyvät, päiväkodin vieressä on bussipysäkki ja useita eri linjoja pysähtyy pysäkille.
 
 Henkilökuntamme on ammattitaitoista, työhönsä sitoutunutta ja innostunutta. Autamme toisiamme ja arvostamme toistemme työtä. Teemme työtä hyvässä ilmapiirissä kivojen työkavereiden kanssa.
 
 Työssämme pidämme tärkeänä turvallisen ja lämpöisen ilmapiirin luomista, lasta kunnioittavaa vuorovaikutusta ja luottamuksellista suhdetta lasten vanhempiin. Toimintamme lapsiryhmissä on monipuolista, leikille on aikaa ja tilaa joka päivä. Oppimisympäristöt muokkaamme yhdessä lasten kanssa heitä kiinnostaviksi.
 
Uudelta työntekijältä toivomme varhaiskasvatuksen osaamista, innostusta ja sitoutuneisuutta tehdä työtä lasten ja perheiden kanssa. Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot; yhteistyö sujuu niin työkavereiden kuin lasten vanhempien kanssa. Olet halukas sitoutumaan yksikkömme toimintaan ja tavoitteisiin.  Perehdytämme sinut  työ- ja toimintatapoihimme.
 
Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijalta odotamme lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.
 
 
Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Innostuneen ja sitoutuneen työotteen, hyvät tiimityötaidot sekä halun oppia ja sitoutua päiväkotimme toimintatapaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2,5  kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Heikkilä Marita

050-3026472

marita.heikkila@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.