(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Nikinmäen päiväkoti, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Nikinmäen päiväkoti

Perhotie 27, 01490 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 31.08.2020 - 31.12.2021


Nikinmäen päiväkoti on Korso-Koivukylässä Vantaan Pohjoisella palvelualueella.

Päiväkotimme sijaitsee pientaloalueella hyvien ulkoilumaastojen keskellä. Lähellä ovat ulkokentät, metsät sekä leikkipuistot, joihin oppimisympäristömme laajenevat piha-alueeltamme.

Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää ja koulu on samassa pihapiirissä, joten yhteistyömme koulun kanssa on luontevaa. Osa talon lapsista ruokailee koulun ruokasalissa ja jaamme yhteiset liikuntatilat koulun kanssa.

Lastenhoitajaksi etsimme sinua, jolla sydän sykkii erityisesti pienten lasten kanssa toimimiselle, mutta talossamme kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten.

Sinua kaivataan 2-4 vuotiaiden lasten ryhmään, jossa tiimissäsi sinua lasten lisäksi odottavat toinen lastenhoitaja sekä opettaja. 

Meille tärkeää on jokaisen lapsen kuuleminen, yksilöllinen kohtaaminen, lasta kunnioittava puhetapa, kehu, kannustus ja kiitos. Aikuisen sylissä lapsen on mahdollista saada lohdutusta, jakaa ilot ja surut. Ilmapiiri meillä on oppimiseen kannustava ja salliva turvallisten rajojen sisällä. Aikuinen on meillä vastuussa hyvän ilmapiirin luomisesta – kuunteleva, sensitiivinen ja aidosti läsnä oleva aikuinen varmistaa turvallisen ja myönteisen ilmapiirin syntymisen. Lasten vahvuuksien tunnistaminen on työssä tärkeää. Iloitsemme lasten kanssa yhdessä onnistumisista. Talomme toimintatapoihin kuuluu, että kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten. Pienryhmätoiminta on vakiintunut käytäntö talossamme ja eri ryhmät tekevät yhteistyötä yli ryhmärajojen.

Me tarjoamme aktiivisen, ammatillisen ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneen työyhteisön, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on ollut vähäistä. Pitkäkestoisten leikkien, liikunnan ilon ja satujen kautta, lasta ja perheitä kuunnellen, haluamme tehdä jokaisen lapsen päivästä hyvän päivän.

Me odotamme sinulta arvostavaa ja lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin ja heidän vanhempiinsa sekä työkavereihin, ammatillisuutta ja yhteisvastuullista työotetta.

Hyvät vuorovaikutustaidot, innokkuus, joustavuus ja työhön sitoutuminen luetaan sinulle eduksi.

Jos tunnistat itsesi ja työtapasi ylläolevasta, tule innostumaan työstäsi ja lumoutumaan lapsista yhdessä meidän kanssamme Nikinmäen päiväkotiin!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Kanerva Sanna

050 304 2114

sanna.kanerva@vantaa.fi

Tavoitettavissa 3.8.20 alkaen klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.