(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Martinlaakson päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Martinlaakson päiväkoti

Martinlaaksonpolku 7, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2020 - 29.05.2020Hei sinä, joka haluat työskennellä lasten kanssa suurella sydämellä. Tule mukaan iloiseen  joukkoomme työskentelemään vuoden vanhaan Martinlaakson päiväkotiin.  Tutustu päiväkotiin tästä.

Toteutamme kaikki yhdessä laadukasta varhaiskasvatusta. Päiväkotiin on luotu rakenteet, joiden avulla lapsilähtöistä pedagogiikkaa on helppo toteuttaa. Toimintamme perustuu  työparimalliin, mutta tässä tehtävässä toimit lisäkasvattajana yhdessä opettajan ja toisen lastenhoitajan kanssa  1-3 vuotiaiden taaperoiden kanssa.

Työyhteisössämme painotetaan ja kehitetään lasten osallisuutta, leikkiä, liikuntaa ja TVT:n innovatiivista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Olethan ennakkoluuloton, innokas ja sensitiivinen lastenhoitaja, jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Soita ja kysy lisää. Kerron mielelläni talostamme ja tulevasta ryhmästäsi. Kutsun sinut käymään, niin saat itse tavata tulevat tiimikaverisi  ja tutustua samalla kauniiseen ja tilavaan uuteen taloomme. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Salonen Ritva

0401865521

ritva.salonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.