(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Maitorpan päiväkoti, Kivistö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Maitorpan päiväkoti

Maitorpantie 4, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 30.06.2020


Haemme lastenhoitajan sijaista työskentelemään Maitorpan päiväkodin 13 lapsen ryhmässä kahden varhaiskasvatuksen opettajan ja avustajan kanssa. Ryhmässä on tukea tarvitsevia lapsia.

Maitorpan päiväkoti sijaitsee viihtyisällä omakotialueella Kivistössä Kehäradan ja Hämeenlinnantien liikenneyhteyksien varrella. Päiväkodissa on neljä ryhmää ja yksikköömme kuuluu myös Kivistön päiväkoti. Tilat ovat hyvät ja kaikenlaiseen varhaiskasvatukseen  sopivat ja alueelta löytyy oppimisympäristöjä moneen lähtöön. Meillä tehdään hyvää työtä yhteistyössä lasten ja heidän huoltajiensa sekä yhteistyökumppaneiden kanssa jokaisen lapsen parhaaksi. Kehityksen ja oppimisen tuesta meillä on paljon osaamista ja kokemusta. 

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön jossa jokainen on tärkeä ja työ merkityksellistä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hyviä ja lämpimiä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja reippautta työskennellä myös kehityksessä ja oppimisessa tukea tarvitsevien lasten kanssa inkluusion periaatteen mukaisesti.

Luemme eduksi: kaikenlaisen erityispedagogisen osaamisen ja kiinnostuksen sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Voit olla kokenut konkari tai vastikää valmistunut, asenne ja halu työskennellä varhaiskasvatuksessa ratkaisee. Ja jos vielä huumorintajua löytyy -tervetuloa meille töihin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Johanna Ahokas

043-8249240

johanna.ahokas@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.