Lastenhoitaja kuntoutuspalveluihin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Nautitko työskentelystä eri ikäisten lasten parissa? Haluatko omalla toiminnallasi mahdollistaa sen, että lasten kasvoille nousee leveä hymy päivästä toiseen?

Etsimme nyt ammattitaitoista lastenhoitajaa kuntoutuspalveluihin osa-aikatyöhön. Työ sijoittuu ma-pe väliselle ajalle ja työtunteja olisi viikoittain 25-30h. 

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääset järjestämään erilaista ryhmätoimintaa eri ikäisille lapsille. Pääset ulkoilemaan, askartelemaan sekä pelailemaan lasten kanssa. Kuntoutusjaksolle tuleville lapsille ja heidän vanhemmilleen on ohjelmaa muun työryhmän järjestämänä, joten sinun tulisi vastata esimerkiksi kuntoutujien sisarusten hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. 

Toivomme:

Sinulta toivomme joko lähihoitajan tai lastenohjaajan tutkintoa. Tässä haussa huomioon otetaan myös lastenhoitajat tai sosiaali- ja terveydenhuoltoalan, kasvatustieteen ja erityispedagogiikan opiskelijat. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä tai heidän ohjaamisestaan, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja aito kiinnostus työtä kohtaan. Työkielenä on suomi, joten suomen kielen suullinen ja kirjallinen hallinta on tässä tehtävässä menestymisen kannalta välttämätön. Työtehtävään valittujen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote. 

Tarjoamme:

Saat monipuolisen ja mielekkään työnkuvan. Sinut perehdytetään työhösi huolellisesti ja tukenasi on osaava ja huumorintajuinen moniammatillinen tiimi. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja hyödyntää omaa osaamistasi. Tämän lisäksi sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihisi. Sinun ideoitasi ja ajatuksiasi kuunnellaan mielenkiinnolla, joten pääset halutessasi kehittämään myös työtehtäviä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Vilma Heino
p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425022
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki