(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja Kivistön päiväkotiin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Kivistön päiväkoti

Moreenitie 39

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2020


Hei, tule meille töihin. 

Haemme hyväntuuliseen, osaavaan  joukkoomme lastenhoitajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään lapsia ja lapsiryhmää kuunnellen ja yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa yli ryhmärajojen.

 Tunnetko varhaiskasvatussuunnitelman? Tuletko hyvin toimeen lasten ja aikuisten kanssa? Onko sinulla hyvät työyhteisötaidot? Jos vielä olet valmis  oppimaan, kokeilemaan  ja kehittymään, taidat olla oikea lastenhoitaja meidän porukkaan. 

Meillä pääset jakamaan ja lisäämään osaamistasi, rakentamaan  varhaiskasvatusta sekä työyhteisöä meidän kanssamme aina vaan entistä paremmaksi. Pieni päiväkoti rauhallisella omakotialueella  luo lapsille turvallisen ympäristön ja metsäinen piha ja kodikkaat tilat meille viihtyisän työpaikan. Yksikköön kuuluu toinen samankokoinen Maitorpan päiväkoti. Meitä on siis yhteensä iso joukko ammatillista, ja mukavaa porukkaa johon on helppo tulla ja jossa saat tulea työhösi. Työhömme suhtaudumme vakavasti, muuten osaamme pitää myös hauskaa lasten kanssa ja keskenämme.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Ahokas Johanna

043-8249240

johanna.ahokas@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.