(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja , kehityksen ja oppimisen tuki
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen tulosalue

Silkkitehtaantie 5 C , 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä jo hieman kokemusta omaava ja innostunut lastenhoitaja!

Haemme Vantaan varhaiskasvatuksen Hakunila-Tikkurilan tulosyksikköön kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitajaa vakituiseen tehtävään. 

Lastenhoitaja työskentelee toimintayksikössä, jonka varhaiskasvatuksen tulosyksikkö määrittelee vuosittain.  Kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitajan tehtävänä on yhteistyössä päiväkodin kasvattajatiimin ja huoltajien kanssa toteuttaa lasten iän ja kehityksen mukaista varhaiskasvatusta ja hoitoa. Tehtävänä on myös omalta osaltaan osallistua tehostettua tukea tarvitsevien lasten toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kasvun ja oppimisen tuen lastenhoitaja työskentelee yhdessä tai kahdessa lapsiryhmässä, jossa on 3 -6 kasvulleen ja oppimiselleen tehostettua tukea tarvitsevaa lasta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää monipuolisesti osaamistasi. Tehtävässäsi sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi (koulutukset ja vertaistapaamiset).  Tukenasi  ovat kasvattajatiimi, päiväkodin johtaja ja konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Ensimmäinen sijoittumispaikkasi on vuosi sitten käynnistynyt Ravurinpuiston päiväkoti Hakunilan keskustassa hyvien yhteyksien päässä.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutustaitoja ja muutosten sietokykyä sekä kykyä sopeutua uusiin työyhteisöihin. Lähihoitajan tutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon- ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Luemme eduksi: Kokemuksen työskententelystä lapsiryhmässä , jossa on kehityksen ja oppimisen tuen lapsia. Lähihoitajan tutkinnon suorittaneilla

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2175,63 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö

Tornivaara Leena-Mari

0408322731

leena-mari.tornivaara@vantaa.fipäiväkodin johtaja Sanna Junnikkala p. 0503121652 palvelusihteeri Niina Siponen p. 0432870949, niina.siponen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.