(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Jokiniemen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Jokiniemen päiväkoti

Talvikkitie 118, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 19.08.2019 - 31.12.2019


Hei sinä innostunut, lapsilähtöinen, sensitiivinen ja erityisesti positiivinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja tai lastenhoitajaksi valmistuva! Tervetuloa huippuporukkaamme Jokiniemeen! Jokiniemen päiväkoti tarjoaa yhden määräaikaisen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan paikan elokuussa 2019. 

Rohkea ja myönteinen työyhteisömme tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia osana varhaiskasvattajien osaavaa joukkoa, jossa korostuvat erityispedagoginen osaaminen, positiivinen vuorovaikutus ja lapsilähtöisyys. Emme kangistu kaavoihin, vaan rakennamme toimintamme aina lasten yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi ja hyvää pedagogiikkaa palvelevaksi. Meillä saa kysyä, ihmetellä ja pohtia yhdessä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimit työparisi, varhaiskasvatuksen opettajan, kanssa tiiviissä yhteistyössä. Ryhmässänne on 12 lasta, iältään 2,5-4 vuotta. Ryhmässänne leikki ja liikunta on tärkeitä työmenetelmiä ja aikuisen syliin pääsee aina.

Jokiniemen työyksikössä työskentelee varhaiskasvatuksen opettajia, ryhmäperhepäivähoitajia, lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä kasvun ja oppimisen tuen henkilökuntaa. Lapsiryhmiä talossa on viisi, joista kaksi on integroitua erityisryhmää. Työyksikköömme kuuluu myös kaksi ryhmäperhepäiväkotia.  1.8 alkaen Jokiniemen päiväkoti toimii Talvikkitien päiväkodin tiloissa osoitteessa Talvikkitie 117. Takaisin Jokiniemeen olemme palaamassa vuoden 2019 lopussa. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävienpalkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Järvisalo Johanna

0503145628

johanna.jarvisalo@vantaa.fi


Tavoitettavissa

varajohtaja Kirsi Kuosma 15.7-19.7 klo 9-14 välisenä aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.