(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja integroituun ryhmään, Simpukan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Simpukan päiväkoti

Apajakuja 1, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.05.2020


Haemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme Simpukan päiväkotiin ammattitaitoista ja työstään innostunutta lastenhoitajaa toimintavuodeksi 19-20.

Simpukan päiväkoti sijaitsee Vantaalla, Myyrmäen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää. Päiväkodin lähiympäristössä on hyvät retkeilymahdollisuudet, lähellä on niin luonto, kuin Myyrmäen lastenkulttuurikohteetkin.

Tehtävä sijoittuu 12 lapsen integroituun ryhmään. Ryhmässä on viisi kehitykselleen ja oppimiselleen enemmän tukea tarvitsevaa lasta sekä seitsemän tavanomaisesti kehittyvää lasta. Ryhmän henkilöstöön kuuluu nyt haettavan lastenhoitajan lisäksi varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja varhaiskasvatuksen opettaja. Lisäksi olemme hakeneet ryhmään avustajaa. 

Toivomme sinulta aitoa mielenkiintoa työskentelyyn lasten kanssa, joilla on erilaisia tuen tarpeita. Sensitiivisellä työotteella ja avoimella asenteella pääset pitkälle.

Päiväkodissamme on paljon osaamista kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta, S2-opetuksesta ja kehityksen ja oppimisen tuen tarpeista. Jaamme osaamistamme ja tuemme työyhteisönä toisiamme. Olet tervetullut joukkoomme tuomaan omaa osaamistasi sekä oppimaan uutta!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2175,63 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Korpisalo Sanna

0438269194

sanna.korpisalo2@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.