(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Ilolan toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Ilolan toimintayksikkö

Epinkoskentie 9, 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.03.2019 -


Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme lastenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Ilolan toimintayksikköön.

Ilolan toimintayksikköön kuuluvat Ilolan päiväkoti, Eppilän päiväkoti sekä Huvikumpukerhot. Päiväkoti sijaitsee Ilolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Leinelän juna-asemaa. Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet liikkumiseen ja ulkoiluun ympäri vuoden. Retkeily onkin osa ryhmien viikoittaista toimintaa.

Kuluvalla toimintakaudella tehtävä on Ilolan päiväkodin esiopetusryhmässä (Epinkoskentie 5). Esiopetusryhmä toimii koulun kanssa yhteisissä tiloissa, vuonna 2015 rakennetussa Revontuli-rakennuksessa. Esiopetusryhmissä työskennellään työparimallin mukaisesti; työpareina jokaisessa esiopetusryhmässä toimivat lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja. Esiopetuksessa korostuu kuitenkin myös koko esiopetusporukan yhteisöllisyys.

Koko yksikön yhteisinä teemoina kulkevat tänä toimintavuonna luonto ja kestävä kehitys sekä positiivinen pedagogiikka, erityisesti oppimisympäristön kehittämisen näkökulmasta, lasten ja perheiden osallisuutta korostaen.

Toivomme hakijalta positiivista ja innostunutta suhtautumista työhön, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Tarjoamme innovatiivisen, huumorintajuisen ja innostuneen työyhteisön.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2119,31 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Joanna Lindell, päiväkodin johtaja, 040 704 9925

joanna.lindell@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe 8-16

Pekka Korteniemi, päiväkodin varajohtaja, 045 825 9275


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.