(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, Hämeenkylän päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hämeenkylän päiväkoti

Sahratie 7, 01630 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.02.2021 - 31.05.2021


Oletko sinä etsimämme ammattitaitoinen lastenhoitaja?

Haemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme ammattitaitoista, oman sekä tiiminsä ja työyhteisönsä työn kehittämisestä kiinnostunutta lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hämeenkylän päiväkodissa on neljä lapsiryhmää ja yhdessä Autioniityn päiväkodin sekä Niittyvillan avoimen päiväkodin ja kerhon kanssa muodostamme Hämeenkylän varhaiskasvatusyksikön. 

Lastenhoitajana tulet työskentelemään 21 lapsen, 3-5- vuotiaiden ryhmässä, yhdessä opettajan, toisen lastenhoitajan sekä kot- lastenhoitajan kanssa. Lapsiryhmän toiminta perustuu päivittäin pienryhmätoimintaan, leikkiin ja lapsilähtöiseen ajatteluun. Päiväkoti sijaitsee vehreällä pientaloalueella ja hyödynnämme toiminnassamme ympärillä olevaa luontoa ja lähipuistoja tärkeänä osana oppimisympäristöämme.

Työssämme on tärkeää turvallisen ja lämpöisen ilmapiirin luominen, lasta kunnioittava vuorovaikutus sekä luottamuksellinen suhde lasten huoltajiin. Koko päiväkotimme pedagoginen toiminta pohjautuu leikkiin ja kaveritaitojen harjoitteluun, lapsilta tulleisiin toiveisiin ja mielenkiinnon kohteisiin. 

Toivomme sinulta varhaiskasvatuksen osaamista, innostusta ja sitoutuneisuutta tehdä työtä lasten ja perheiden kanssa, sekä halua sitoutua yksikkömme toimintaan ja tavoitteisiin tiimityöskentelyä unohtamatta. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Pentikäinen Miia

0503026033

miia.pentikainen@vantaa.fi

Varajohtaja Päivi Ojala p. 043 8268091


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.