(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja (7 paikkaa), Tikkurilan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Tikkurilan päiväkoti

Neilikkatie 3, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut lastenhoitaja! Etsimme joukkoomme lastenhoitajia, jotka ennakkoluulottomasti uskaltautuvat uusiin työtapoihin ja haluavat yhdessä kanssamme luoda toimivat rakenteet ja mahtavan työkulttuurin.

Etsimme lastenhoitajia syksyllä 2019 valmistuvaan Tikkurilan päiväkotiin.

Uusi Tikkurilan päiväkoti valmistuu syksyllä 2019 Vantaan suurimmaksi päiväkodiksi. Se sijaitsee erinomaisten juna- ja bussiyhteyksien läheisyydessä. Päiväkoti toimii kolmessa kerroksessa ja on avoinna arkisin klo 5.30-22.00. Tavoitteenamme on hyvin johdettu iso päiväkoti, jossa tarjotaan laadukasta varhaiskasvatusta  pienemmissä kokonaisuuksissa. Tikkurilan päiväkoti sijaitsee keskellä erilaisia kulttuuripalveluita. Kirjasto, Silkki, Vernissa, Tikkurilan museo, taidetalo Pessi ja Heureka ovat osa laajennettua oppimisympäristöä lapsille ja henkilökunnalla. Monipuoliset liikuntapalvelut ovat kävelymatkan matkan päässä päiväkodilta.

Tikkurilan päiväkodissa henkilökuntaa on 36. Päiväkodissa toimitaan työpareina, jokaisen lastenhoitajan parina on varhaiskasvatuksen opettaja. Päiväkodissa pilotoidaan uudenlaista kahden johtajan malli. Tehtävämme on toimia työsi tukena niin, että toinen johtaja vastaa päiväkodin pedagogisesta johtamisesta ja toinen keskittyy enemmän hallinnolliseen johtamiseen.

Aloitamme toiminnan elokuussa 2019 väistötiloissa eri puolilla Tikkurilaa. Mikäli olet halukas aloittamaan lastenhoitajan tehtävässä vasta marraskuussa, kun uusi rakennus valmistuu, mainitse siitä hakemuksessasi.

 Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Luemme eduksi, että hakemuksestasi löytyy suosittelija.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 7

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko Työaika vaihtelee 5.30-22 välillä arkisin.


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Haaparanta Marika

0503121845

marika.haaparanta@vantaa.fi

Tavoitettavissa Arkisin 9-15

Sari Ikonen-Polamo, 0505705948 sari.ikonen-polamo@vantaa.fi Tavoitettavissa arkisin 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.