(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, 4 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 23.10.2018  kello 16:00
Pakkalan päiväkoti, Hagelstamintie 1, Paviljonki rakennus 01520 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Haen neljää ammattitaitoista ja lapsista innostuvaa lastenhoitajaa tammikuussa 2019 avautuvaan Pakkalan päiväkotiin. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla Kivistö-Aviapoliksen alueella.

Odotan sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä leikkiä sekä hyvää työkäyttäytymisen taitoa. Työnkuvaasi kuuluu toteuttaa, suunnitella ja arvioida tiimisi osana laadukasta ja pedagogista varhaiskasvatusta.

Pakkalan päiväkoti sijaitsee samassa rakennuksessa Pakkalan koulun kanssa ja teemme tiivistä yhteistyötä perusopetuksen henkilöstön kanssa kehittäen ja innovoiden alkuopetuksen ja varhaiskasvatuksen yhteistyötä.

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Kykyä tehdä työtä luovasti, leikillisellä ja innovatiivisella otteella yli tiimirajojen. Perehtyneisyyden sekä esi- että varhaiskasvatussuunnitelmaan. Kiinnostuneisuutta alkuopetuksen kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Luemme eduksi: Musiikin, draaman ja liikunnan opettamiseen liittyvät taidot. Musiikin, draaman ja liikunnan opettamiseen liittyvät taidot.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Työavain 3-1021-18