(Poistunut julkaisusta)

Lastenhoitaja, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 02.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 19.12.2018  kello 16:00
Tammiston päiväkoti, Kaurapellonkatu 3 01520 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1200-18

Haemme Tammiston päiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen kahta lastenhoitajaa, joilla on halu työskennellä pienten alle 3-vuotiaiden lasten kanssa. 

Tammiston päiväkoti kuuluu osana Tammiston toimintayksikköön, johon kuuluu myös Tammistonrannan päiväkoti. Tammistonrannan päiväkodissa on integroitu erityisryhmä. Molemmat talot ovat 5-ryhmäisiä.

Etsimme joukkoomme lastenhoitajaa, jolla on halu heittäytyä kanssamme toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta. Tämän tulee näkyä lapsilähtöiseen toimintatapaan panostavana, ammatillisena työotteena sekä hyvinä ja toimivina vuorovaikutussuhteina ja -taitoina lasten ja aikuisten välillä. Pienryhmätoiminta ja ryhmän jakaminen koko päivän ajan on toimintatapana.

Toiminnassamme painotamme leikin merkitystä lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Lapsen äänen kuuleminen ja lapsen vaikutusmahdollisuus toimintaan on meille tärkeää. 

Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Lähihoitajatutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi: Kokemuksen alle 3 v. varhaiskasvatuksesta sekä positiivisen ja joustavan asenteen työntekoon.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: klo 6-17.30 välillä, 38h45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.