(Poistunut julkaisusta)

Lasten ohjaajan sijainen
Janakkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Janakkalan seurakunta etsii kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilaista lastenohjaajan sijaisuuteen laaja-alaiseen lapsi- ja perhetyöhön ajalle 20.8.2018 – 31.5.2019.

Työaika on 38 h 45 min viikossa. Edellytämme lapsi- ja perhetyön tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Palkkaus on KirVesTES:in mukainen.

Toimenkuvaan kuuluu erilaista kerhotyötä sekä yhteisten lapsi- ja perhetyön tapahtumien suunnittelua ja toteutusta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Työpisteet sijaitsevat eri puolilla Janakkalaa, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa liikkumista. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Ennen työsuhteen vastaanottamista valitun tulee esittää lääkärintodistus sekä RRL:n 6§:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 2 kk.

Mahdolliset haastattelut pidetään to 26.7. aamupäivällä.

Hakemukset tulee toimittaa pe 20.7.2018 klo 12 mennessä osoitteeseen: Janakkalan seurakunta, Juttilantie 2, 14200 Turenki (kuoreen merkintä ”lastenohjaajan sijainen”) tai sähköpostilla osoitteeseen anu.vaarnamo@evl.fi