(Poistunut julkaisusta)

Lastari metallin pariin!
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme asiakkaallemme Ryttylään osaavaa lastaria!Tehtäviisi tulee kuulumaan kuormien lastaus trukkia ja hallinosturia käyttäen, sekä tarvittaessa tuotantotyöt. Jos sinulta löytyy:

- Trukin ajokokemusta

- Ripeyttä

- Oikea asenne

...saatat olla juuri etsimämme henkilö! Hakijan eduksi luetaan kokemus metallialasta ja hallinosturin operoinnista.

Työ on kokopäivätyötä ma-pe välillä. Työsuhde alkaa pitkällä vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä vakinaiseen työsuhteeseen käyttäjäyrityksen kirjoille. Palkkaus teknologiateollisuuden TES. Työpaikalle ei ole mahdollisuutta kulkea julkisilla työaikojen puitteissa.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi