(Poistunut julkaisusta)

Lastaaja/varastotyöntekijä, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lastaajaa ja ulkovarastotyöntekijää Ryttylään.

Etsimiämme tekijöitä yhdistävät hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä halu työskennellä monipuolisissa varaston työtehtävissä.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. lastausta, purkua ja varastonhallintaa. Tarvittaessa tuuraat myös tuotannon puolella koneenkäyttäjänä ja pakkaajana.

Työskentely ei välttämättä ole aina pelkkää siistiä sisätyötä ja töitä tehdään myös ulkovarastossa katoksessa. Odotamme siis valmiutta hektiseenkin aikatauluun, säänkestävyyttä sekä motivoitunutta asennetta työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa. Työ on ajoittain fyysisesti melko raskasta.

Edellytämme lisäksi:

-trukinajotaitoa

-hyvää fyysistä kuntoa

-sujuvaa suomen kielen taitoa

-hallinosturin käyttökokemus plussaa

Töitä on 40h/vko pääsääntöisesti ma-pe klo 06-18 välillä, mutta tarvittaessa välillä myös viikonloppuisin. Lisäksi olisi suotavaa, että työmatkat taittusivat omalla autolla, sillä julkisilla ei pääse töihin työaikojen puitteissa.

Töitä on tarjolla pitkäksi ajaksi ja määräaikaisuuden jälkeen voi olla mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut enemmän lastaajan, vai ulkovarastotyöntekijän paikasta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Halutessasi voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.