(Poistunut julkaisusta)

Lastaaja / tuotantotyöntekijä, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lastaajaa / tuotantotyöntekijää Ryttylään.

Asiakasyrityksemme on usealla toimialalla toimiva, vuonna 1981 perustettu vakavarainen perheyhtiö.
Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli n. 80 milj. € ja he työllistävät yli sata teräs- ja rakennustuoteteollisuuden ammattilaista.


Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia teräksien/raudoitteiden lastaajan/ trukinkuljettajan työtehtäviä (rekkojen lastaus/purku sekä varastonhallinta) sekä tarvittaessa muita tuotannon työtehtäviä (mm. tuotantolinjan hoito, pakkaus).
 
Tehtävään valitun henkilön täytyisi olla säänkestävä ja motivoitunut tekemään töitä vaihtelevissa olosuhteissa.
 
Julkisten kulkuneuvojen käyttö työaikojen puitteissa ei ole välttämättä mahdollista, joten oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin on suositeltavaa.
 
Edellytämme hakijoilta:
 

- Kokemusta trukilla ajosta niin tuotantolaitoksen sisä- kuin ulkoalueilla sekä kokemusta ison hallinosturin käytöstä (trukkikoulutus ja trukkikortti katsotaan hakijalle eduksi, mutta ei ole välttämätöntä)
- Valmiutta ottamaan vastaan myös muita tuotannon työtehtäviä
- Motivoitunutta, jämäkkää ja työhöntarttuvaa asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa
 
Hakijan eduksi katsotaan:
 
- Metalli- ja/tai varastoalan koulutus ja/tai aiempi työkokemus kyseisistä töistä
- C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys
 
 
Työ on porrastettua päivätyötä klo 06-17 välillä (40h/vko).
 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan työhakemuksesi heti tänään sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Hakemuksen voit laittaa halutessasi myös sähköpostilla seuraaville vastaanottajille: heidi.yrja@nordic.fi & elisa.seppala@nordic.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tai soittamalla / henkilöstökonsultti Heidi Yrjä puh. 050-5988460.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Tietyn määräajan jälkeen on tarkoitus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian.