(Poistunut julkaisusta)

Lassila & Tikanojalle prosessipuhdistajaksi, rekrykoulutus
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Nyt avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua 45 päivän koulutuksella prosessipuhdistajan tehtäviin Lassila & Tikanojalle!

Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden uran Rekrykoulutuksen kautta. Koulutuksessa pääset opiskelemaan prosessipuhdistuksen erikoispiirteet; puhdistustyössä käytetään esimerkiksi suurtehoimuautoa. Kun koulutus on maalissa, voit työllistyä Baronan kautta prosessipuhdistajan tehtäviin Lassila & Tikanojan tiimiin. Prosessipuhdistajana toimit L&T:n asiakkaiden tehtailla huoltoseisokeissa ympäri Suomen. Rekrykoulutuksen jälkeen, kun työsuhde alkaa, tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuksella suurtehoimuauton kuljettajaksi, eli tarjoamme veloituksetta mahdollisuuden korottaa kortin työsuhteen aikana C-luokkaan ja hankkia kuljettajan ammattipätevyyden.

Seuraavan linkin takaa voit katsoa, millaista prosessipuhdistajan työ L&T:llä on: https://youtu.be/0vGnLqTt1js.

Hakijoilta edellytämme työtä pelkäämätöntä asennetta, korkeaa motivaatiota ja B-luokan ajokorttia (C-luokan ajokortti katsotaan myös eduksi). Kaiken työhön tarvittavan opit koulutuksessa, joten aiempaa kokemusta emme vaadi. Työn luonteen vuoksi vaadimme hakijoilta myös matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta reissuluontoiseen työhön. Majoitus työpaikkojen läheisyyteen järjestetään työnantajan toimesta. Työtehtävät ovat usein fyysisesti raskaita ja vaativissa olosuhteissa, joten olethan hakijana fyysiseen työhön kykenevä ja perusterve henkilö.

Rekrykoulutukseen voit hakea, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Rekrykoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

MITÄ REKRYKOULUTUS SISÄLTÄÄ?

Rekrykoulutusohjelma koostuu tiiviistä lähiopetusjaksosta sekä työssäoppimisesta yrityksessä (molempien kesto on yhteensä 45 päivää). Kouluttajana toimii Sedu Education. Lähiopetusjakso järjestetään Lassila & Tikanojan tiloissa Tampereella; Uurastajankatu 3, Tampere ja työssäoppiminen Lassila & Tikanojan tiimeissä yksiköissä. Tarjoamme tarvittaessa majoituksen koulutuspaikkojen läheisyyteen veloituksetta. Koulutus alkaa 3.2.2020.

Rekrykoulutus sisältää:

  • Orientaatiojakson (sis. työturvallisuus ja ergonomia)
  • Laitekoulutusta (mm. suurtehoimuauto, muu ajokalusto, korkeapainepesuri ja muu puhdistuslaitteisto)
  • Työssäoppimisviikot työpaikalla

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Rekrykoulutuksen haku on kaksivaiheinen. Täytäthän Rekrykoulutuksen hakemukset alla olevassa järjestyksessä:

  1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/689574?locations=Pirkanmaa&&announced=0&sort=1 (Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat.)

  2. Täytä hakemuksesi Baronan järjestelmään oheisen "Hae"-painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Markus Korpela, markus.korpela@barona.fi.

Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja hakemisesta Rekrykoulutukseen ja sen taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.