(Poistunut julkaisusta)

Laskutusohjelman tekninen tukihenkilö, kokoaikainen, Basware Oy, Espoo
Basware Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Oletko valmis seuraamaan laskujen kulkua järjestelmässä ja auttaa niitä löytämään perille? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa ongelmia ja intoa toimia asiakkaiden kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme laskutusohjelman tekninen tukihenkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Basware Oy:lle, ongelmanratkaisukykyistä Support Consultanttia 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Baswarelle Studentworkin kautta.

Teknisen tukihenkilön tehtävässä toimit laskutusohjelman parissa ja pääset vaikuttamaan prosessien toimivuuteen. Tässä tehtävässä tärkeintä ei ole syvällinen IT-osaaminen vaan päättäväinen asenne haasteiden ratkaisemiseksi. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä monipuoliseen tukityöhön arvostetussa yrityksessä.

Tarjoamme haasteellista työtehtävää kansainvälisessä, nopeasti kasvavassa ja menestyvässä pörssiyrityksessä. Hyvä tiimihenki, dynaaminen työilmapiiri ja korkea ammattitaito ovat tiimimme kantavat voimat. Basware menestyvänä kansainvälisenä yrityksenä tarjoaa hyvät puitteet oman ammattitaidon kehittämiselle ja uran eteenpäin viemiselle. Tervetuloa jatkamaan menestystä kanssamme!

Pääasialliset tehtävät

 • Selvität laskujen reittiä laskutusohjelmassa
 • Ratkaiset asiakkaiden ongelmia
 • Hoidat itsenäisesti asiakaskontakteja erityisesti ruotsiksi
 • Tuet työlläsi Baswaren ja heidän asiakkaiden toimintaa

Odotamme sinulta

 • Sopivaa koulutustaustaa (esimerkiksi datanomi tai tradenomi)
 • Sujuvaa ruotsin, englannin ja suomen kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta ja tahtoa haasteiden selättämiseen
 • Kiinnostusta IT-alan tukipalveluita kohtaan

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Oppia laskutusohjelmien tukipalveluista
 • Kehittää asiakaspalvelutaitojasi
 • Hyvän perehdytyksen erityisesti työn tekniseen puoleen liittyen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 2.9.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.