Laskutuskoordinaattori
OY HARTWALL AB

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Hartwallilla virkistetään Suomea rakastettujen brändien ja loistavien tuotteiden kautta. Kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset, upeat hartwallilaiset. Nyt meillä on tarve saada uusi työkaveri tarkkuutta vaativaan rooliin, jossa yhdistyy talouden tehtävät ja asiakaspalvelu. Haussa on:

Laskutuskoordinaattori

Laskutuskoordinaattorin tehtävä on monipuolinen avustava rooli myynnin, logistiikan ja talouden rajapinnassa.

Laskutuskoordinaattorin tehtävänä on varmistaa, että kaikki Hartwallin asiakkailta tulevat tilaukset tulevat asianmukaisesti laskutettua, ja että järjestelmän automaattisesti luomat laskut lähtevät oikein eteenpäin. Laskutuskoordinaattori myös hoitaa laskutuksen niissä harvoissa tilanteissa, joissa laskutus täytyy tehdä manuaalisesti. Vastuullesi kuuluu myös kuukausittainen sisäinen ja ulkoinen laskutuksen raportointi, ja virheellisten laskutustilanteiden ongelmanselvitys ja korjaamisen koordinointi.

Tehtävässä pääset käsittelemään asiakkaiden laskuja koskevia yhteydenottoja. Lisäksi teet läheistä yhteistyötä Hartwallin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joita oman tiimin lisäksi esimerkiksi laskutuksentarkastus, varastokirjanpito, myyntipalvelu, myynti, kirjanpito, luotonvalvonta, sisäiset laskuttajat, asiakkaat ja alkoholimyyntiä valvova viranomainen Valvira.

Laskutuskoordinaattorina pääset oppimaan ja tutustumaan syvällisemmin talouden ja tilaus-toimitusketjun toimintoihin. Oman vastuualueesi lisäksi tehtävään sisältyy myyntireskontran avustamista ja maksuliikenteen tuurausta, ja muita, esimerkiksi tuotehallintaan liittyviä avustavia tehtäviä.  

Sinua odottaa energinen ja osaava tiimi, jolta saat taatusti tukea työssäsi. Teemme tiimissämme tiiviistä yhteistyötä välillä toisiamme tuuraten ja toivommekin, että saamme sinusta virkistävän ja luotettavan tiimipelurin täydentämään joukkoamme.

Työpisteesi Hartwallin pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä, mutta olemme kaikki oppineet tekemään hyvin töitä etänä – etätöihin tarjoamme joustavat mahdollisuudet nyt ja jatkossa.

 

Millaista tyyppiä etsimme?

Meillä on haussa henkilö, jolla on soveltuva kaupallisen alan koulutustausta (esim. tradenomi tai merkonomi) ja jo jonkin verran työkokemusta.

Työtehtävät vaativat tarkkuutta, joten toivomme sinulta järjestelmällistä, huolellista ja hyvin organisoitua työotetta. Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta. Pääset tekemään töitä yhdessä konsernin muiden maiden osaajien kanssa, ja siksi tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tuntemus SAP:n SD-moduulista ja kiinnostus järjestelmiin luetaan suureksi eduksi, ja odotamme hyvää excel-osaamista.

Sinun ei tarvitse heti kättelyssä osata kaikkea, vaan pääset työskentelemään kokeneen ja osaavan tiimin kanssa. Tehtävänkuvaa ja sen painotuksia on mahdollista muovata jonkin verran myös osaamisesi ja kokemuksesi perustella. Ennen kaikkea arvostamme myönteistä asennetta ja halua kehittyä – osaat kääntää haasteetkin mahdollisuuksiksi!

 

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen. 

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. Lisäksi meillä satsataan eritysesti osaamisen kehittämiseen: tarjolla on laaja kattaus koulutuksia ja valmennuksia.

 

Innostuitko? Hienoa!

Työtä koskeviin kysymyksiisi vastaa tiiminvetäjä Minna Ollikainen, puh. 0400 737 997. Minna on tavoitettavissa pe 17.9. klo 15–16 ja pe 24.9. klo 15-16.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään su 26.9.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot